Els protagonistes de Liberal Arts passejant per un parc
  • Compartir

Comèdies romàntiques més o menys alternatives

9Magazín
28 de juny de 2017

Al 9Magazín som uns romàntics però estem tips de mirar les típiques comèdies romàntiques plenes d’acudits suats i personatges tòpics. Per això us en recomanem algunes que no són 100% alternatives però tampoc cauen en allò 100% comercial.

 

‘Stand By’ (2014)

L’Alan treballa a l’aeroport de Dublín i, casualment, un dia s’hi troba el seu primer amor, l’Alice, a qui va prometre que un dia tornaria amb ella a Estats Units. Passen una nit d’aventures per la ciutat, una darrere l’altra, i l’Alan intentarà recuperar-la.

 

‘Liberal Arts’ (2012)

Les dues pel·lícules que us recomanem tot seguit tenen la signatura de direcció i guió de Josh Radnor, conegut per la sèrie How I Meet Your Mother. L’actor també protagonitza els dos films. A Liberal Arts, és un professor a la trentena que s’enamora d’una estudiant de 19 anys.

 

‘Happythankyoumoreplease’ (2010)

L’altra comèdia romàntica de Josh Radnor que us recomanem. La història d’un escriptor que es troba un nen al carrer i decideix cuidar-lo però també la història d’amor d’una noia amb alopècia.

 

‘Last Chance Harvey’ (2008)

Segurament l’haureu vist molts cops a televisió. Dustin Hoffman i Emma Thompson interpretant personatges molt propers i quotidians. Ah, i es tracta d’una història d’amor entre persones que ja no estan a la flor de la vida, cosa que costa de veure.

 

‘Before Sunrise’ (1995)

Una trilogia que completen Before Susnset (2004) i Before Midnight (2013) i que ens mostra tres moments diferents de la vida de la Céline i en Jesse: quan es coneixen de joves, quan es retroben nou anys després i quan, al cap d’uns altres nou anys, el destí els ha ajuntat de nou. El film acostuma a mostrar un dia en la vida dels protagonistes i els debats i diàlegs d’aquests sobre qüestions de la vida.

  • Compartir