• Compartir

Clara Peya presenta el seu últim disc a Granollers

4 d'abril de 2024

La pianista Clara Peya torna a Granollers per presentar el seu nou disc, ‘Corsé’, aquest divendres a les 8 del vespre al Teatre Auditori. El treball gira al voltant de la violència que porta implícita el concepte de perfecció. És un nou repertori de cançons profundes i compromeses per a les quals la pianista ha seleccionat a diferents cantants perquè les interpretin i aportin el seu propi univers al disc. El piano de Clara Peya estarà acompanyat a l’escenari de dues veus, bateria, teclats i sintetitzadors, en una posada en escena que cuida fins a l’últim detall. Com ja és habitual, l’artista desplega una dramatúrgia viva generant una experiència única a cada concert.

Clara Peya presenta ‘Corsé’. Teatre Auditori de Granoller. Divendres 5 d’abril, 20h.

Teatre contra les agressions homòfobes, a Canovelles

‘Pols de diamant’, una obra que denuncia les agressions homòfobes, arriba aquest dissabte a les 8 del vespre al Teatre Auditori Can Palots de Canovelles. L’obra, basada en un cas real que va tenir lloc a Madrid el 2021, pretén treure a la superfície les contradiccions de l’ésser humà i posar sobre la taula temes incòmodes que conviden al debat sobre les agressions LGTBIQ, l’ús de les xarxes socials i la pressió mediàtica. L’obra està interpretada per Dafnis Balduz i Albert Salazar, i escrita per Pau Coya. L’espectacle ha aconseguit aquest any el Premi Millor Autor Revelació per a Pau Coya i nominació a Millor Espectacle de Petit Format als Premis de la Crítica de Recomana, i als Premis Max candidatura a Millor Producció.

‘Pols de diamant’, de Pau Coya. Teatre Auditori Can Palots, Canovelles. Dissabte 6 d’abril, 20h.

Els actors Albert Salazar i Dafnis Balduz

La dansa de Mal Pelo arriba al Teatre Auditori de Granollers

La prestigiosa i multipremiada companyia de dansa Mal Pelo crea a ‘Highlands’ una amalgama d’elements teixits en un espectacle reflexiu i intens interpretat per un elenc excepcional. És una proposta de gran format per a 16 intèrprets: 8 ballarins, 4 cantants i 4 músics de corda. Un concert de l’espai, els cossos i la música. A ‘Highlands’, l’última peça del Bach Project de la companyia, es posa en diàleg la música
de Bach amb altres compositors com Ärvo Part, Haendel, Kurtag o Purcell, amb el textos
adaptats per a l’escena de Nick Cave, John Berger i Erri de Luca; en alguns casos traduïts
a català i en altres amb el seu text original.

‘Highlands’. Companyia Mal Pelo. Teatre Auditori de Granollers. Diumenge 7 d’abril, 18h.

L’espectacle de dansa ‘Highlands’

Carles Sans actua a Montmeló amb ‘Per fi sol’

Carles Sans aprofita a ‘Per fi sol!’ per parlar de divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant tot aquest temps. Confessions tant sorprenents com que abans de convèncer als seus socis de formar una companyia es va interessar abans en les seves xicotes, o com va aconseguir superar la seva última colonoscòpia mentre la doctora li parlava de Tricicle. Ens explica també la primera vegada que els seus pares el van veure actuar amb en Joan i el Paco a un cafè teatre de Barcelona, o quan els van llepar l’orella quan estaven actuant a el Japó i també el memorable ridícul que van fer a un Jumbo quan tenia pànic a volar.

‘Per fi sol’. Carles Sans. Sala Polivalent de Montmeló. Dissabte 6 d’abril, 19.30.

Carles Sans

Concert del músic basc Ruper Ordorika a Caldes

Un dels noms propis de la música basca, Ruper Ordorika, actua aquest diumenge al Cafè del Centre de Caldes dins la seva programació de música estable. Amb més de 15 discos i tres més amb el trio de música tradicional basca Hiru Truku, Ordorika és un autor amb veu pròpia, cura exquisida pels textos i una cultivada visió musical. Ha estat guardonat diverses vegades i ha enregistrat i col·laborat amb músics reconeguts com Mikel Laboa, Ben Monder, Jamie Saft o Quimi Portet, entre altres.

Ruper Ordorika. Cafè del Centre, Caldes de Montbui. Diumenge 7 d’abril, 19.30h.

Ruper Ordorika

  • Compartir