• Compartir

Cinc cançons per començar el dia amb molt bon rotllo

Xevi Freixa
9 de setembre de 2016

Bon dia. Has dormit bé? Avui ens hem proposat que et despertis de bon humor i arribis a la feina carregat de bonrotllisme.

A veure si amb aquestes cinc recomanacions musicals ho aconseguim. Comencem amb “Mr Sandman”, versionada per The Puppini Sisters. Els bumbs bumbs d’aquest tercet us faran llevar amb un somriure i veure les coses amb un nostàlgic filtre dels anys 60.

De seguida passem a Norah Jones, la cantautora tranquil·la per excel·lència, i fent passes de gegant continuem amb “A.I.L.O.D.I.U.”, un hit de Mazoni que és de tot menys tranquil.

La llista del bon rotllo arriba al final amb Zee Avi, una cantautora de Malàisia que va començar com es comença ara (al Youtube!), i s’acaba amb una emotiva versió de “500 miles”, dels Proclaimers. Es tracta del tema final de Sunshine on Leith, un film musical escrit a partir de les cançons d’aquest mític grup escocès. Val la pena esperar que el tema vagi avançant, s’hi vagin sumant veus, en creixi el ritme i s’acabi en una festa col·lectiva com a la pel·lícula.

 

  • Compartir