• Compartir

Cap de setmana de teatre i dansa a Llinars

29 de setembre de 2023

El Teatre Auditori de Llinars del Vallès acollirà aquest cap de setmana dos espectacles dins la nova temporada d’arts escèniques. D’una banda, Peyu presentarà el monòleg ‘L’il·lusionista’ dissabte en dues sessions a les 5 de la tarda i a les 8 del vespre. En aquesta ocasió la il·lusió d’en Peyu ha estat endinsar-se en el món de les cartes, l’escapisme, els conills que surten del barret… esperant sorprendre el públic i esperant, sobretot, que la gent es deixi sorprendre. L’il·lusionista és un espectacle que interpel·la l’espectador amb el truc més antic de tots: la màgia del teatre. D’altra banda, diumenge a les 6 de la tarda tindrà lloc un espectacle de dansa familiar, ‘Marúnica’, una coproducció de la companyia Roberto G. Alonso. El director i coreògraf proposa amb aquest espectacle un viatge iniciàtic, poètic i lúdic per endinsar el públic al món de la fascinant pintora de la generació del 27 Maruja Mallo. La seva obra variada, plena de simbolismes surrealistes i desproporcions, és el vehicle idoni per connectar amb l’imaginari de nenes i nens.

‘L’il·lusionista’, Peyu. Dissabte 30 de setembre, 17.00 i 20.00.. ‘Marúnica’, companyia Roberto G. Alonso. Diumenge 1 d’octubre, 18.00. Teatre Auditori de Llinars.

Dàmaris Gelabert fa parada a Granollers en la gira dels seus 25 anys

Dins la nova temporada del Teatre Auditori de Granollers, aquest diumenge actuarà la cantautora Dàmaris Gelabert, de Cardedeu, que està fent una gira per celebrar els seus 25 anys dalt l’escenari. La cantautora estarà acompanyada a l’escenari per la Grow Up Singing Band. També comptarà amb la participació d’un grup de ballarins i del pianista i director musical Àlex Martínez. És un concert pensat per a tota la família per gaudir escoltant, cantant i ballant les cançons que han fet coneguda a l’artista i també les seves últimes novetats, com els temes de’ Bye, bye monstre’, que precisament va compondre per a Dagoll Dagom.

‘La gira dels 25 anys’. Dàmaris Gelabert. Teatre Auditori de Granollers. Diumenge 1 d’octubre, 18.00.

‘La gira dels 25’

L’espectacle ‘Cost de vida’ arriba a Can Rajoler de Parets

L’espectacle Cost de vida, de Martina Majok, arriba aquest diumenge a 2/4 de 7 de la tarda al Teatre Can Rajoler de Parets. Una de les protagonistes és Katrin Vamkpva, de Llinars del Vallès, que actua al costat de Julio Manrique, Pau Roca i Anna Sahun. L’obra és una emotiva història marcada pel drama de cors solitaris que combina dues històries diferents i inconnexes entre homes i dones. És una obra original, honesta i divertida que explora la necessitat de connectar i ser benvolguts per damunt de qualsevol diferència.

‘Cost de vida’. de Martina Majok. Teatre Can Rajoler. Diumenge 1 d’octubre, 18,30.

‘Cost de vida’

Dansa familiar a les Franqueses amb la companyia Baal

Dins el Cicle d’Espectacles Infantils i Familiars de les Franqueses, aquest dissabte a les 6 de la tarda es presenta ‘Mira Miró’ de la companyia Baal al Teatre Auditori de Bellavista. És un espectacle de dansa i animació de vídeo per a infants, nascut de l’univers de Joan Miró. Els vius colors, les formes geomètriques i l’aparent “totipotència” de les “figures i personatges” estimulen la fantasia, deixant entreveure que tot és possible. De forma màgica les pintures tornen vives i ens transporten a un univers imaginari. L’aventura d’un viatge al cosmos plena de descobriments i sorpreses.

‘Mira Miró’, de la companyia Baal. Teatre Auditori de Bellavista. Dissabte 30 de setembre, 18.00.

‘Mira Miríó’

  • Compartir