• Compartir

Canet Rock, sense distàncies i amb 22.000 espectadors

Jordi Sunyer
5 de juny de 2021

Aquest estiu tornarà el Canet Rock i ho farà en unes condicions properes a la normalitat. El festival més important dedicat a la música nostrada, doncs, se celebrarà el proper dia 3 de juliol amb un aforament de 22.000 persones que hi acudiran amb mascareta però sense haver de mantenir distàncies de seguretat i podent ballar. El cartell del festival, a més, manté tots els concerts que ja estaven previstos i per tant s’hi podran escoltar les propostes de Stay Homas, Buhos, Zoo, Suu, Oques Grasses, Doctor Prats, Miki Núñez, Ciudad Jara, Itaca Band, Roba Estesa, Lildami, JazzWoman, Miquel del Roig i Cesc.

Tots els assistents hauran de certificar, a l’entrada del festival, que han donat negatiu a un test d’antígens que es podran fer en algun dels punts instal·lats pel mateix Canet Rock. Una vegada a dins del recinte del Pla d’en Sala, tothom durà una mascareta FFP2 (que repartirà l’organització) que només es podrà treure als punts de restauració i al servei de bar del festival. Per poder fer realitat el festival amb aquests nous condicionants, el Canet Rock ha apujat el preu de l’entrada, que passa dels 40 euros als 47.

I si el Canet tirarà endavant, també s’ha fet públic que el Primavera Sound de Barcelona no farà res aquest 2021 tot i que ja ha avançat el cartell per al 2022 amb noms de primeríssima divisió. Al costat del retorn d’Antònia Font, destaquen noms internacionals com The Strokes, Tame Impala, Tyler, The Creator, Jorja Smith, The National o Dua Lipa.

  • Compartir