• Compartir

Camprodon viu el seu cap de setmana de gala, Sant Patllari

21 de juny de 2024

La celebració del patró camprodoní Sant Patllari tindrà el seu epicentre aquest mateix divendres amb el gruix d’activitats que es perllongaran també durant el cap de setmana. A banda del pregó rural de Francisca Costa i Núria Simon, els camprodonins viuran una cercavila, la missa solemne, sardanes, vermut popular, jocs de taula i de cucanya, karaoke, la serenata de l’Orquestra Selvatana i el concert de nit amb Mamt’s i discjòqueis, on es farà la tria del pendó i la pendona de la festa.

Dissabte tindran també cercavila al migdia, un dinar popular a la font del patró, festa de l’escuma i concert amb Cabra Boja i Versión Imposible, a la Mare de la Font. La festa major continuarà els actes amb la gimcana d’inflables, tirolina, música infantil, l’arribada de la Flama del Canigó i un concert de nit amb La Banda del Coche Rojo i Blen Grant & Friends DJ a la Mare de la Font, aprofitant que l’endemà és jornada festiva amb motiu de Sant Joan. Prèviament, l’Espai U d’Octubre acollirà la tradicional foguera i s’hi veurà el castell de focs que dona per tancada la commemoració anual de Sant Patllari.

D’altra banda, i coincidint amb la festa major, l’escola Dr. Robert va estrenar dimarts els seus dos primers capgrossos escolars. Han estat realitzats pels estudiants de 6è amb el suport de l’artista Tavi Algueró. Han pres forma del Dr. Robert i del burro que transportava les restes de Sant Patllari.

  • Compartir