• Compartir

Calldetenes obre el tercer Festival d’Arts al Carrer

26 d'abril de 2024

L’espectacle inaugural amb la performance que duia per títol Cuidem l’art i un concert de Miona i Helena obrien dijous la tercera edició del Festival d’Arts al Carrer de Calldetenes (FACC). Durant tres dies omplirà la població d’arts escèniques, música, circ i altres propostes, mentre es va desenvolupant allò que singularitza l’esdeveniment, l’art urbà expressat en murals a diversos llocs del centre de Calldetenes.

Durant aquesta setmana, alguns dels muralistes ja han començat a treballar en les seves creacions, com Lídia Cao al passatge Canigó, Calde al carrer Sant Jordi o Lily Brick al passeig de les Adoberies. Fins a 13 murals aniran prenent forma aquests dies, amb noms ja coneguts i un muralista sorpresa al carrer Jaume Balmes. També hi ha un mural a càrrec d’usuaris de Sant Tomàs, a la plaça de la Independència. En arts escèniques, destaquen aquest divendres els concerts del multiinstrumentista Sergi Estella i del grup osonenc Greska.

Dissabte a la tarda, el teatre d’objectes de Xell Galbany, la improvisació de la Cia. Sincronia o el clown Dudu Arnalot. I a la nit, Faneka, en el que possiblement es pot considerar el cap de cartell musical del FACC. El grup del qual forma part la vigatana Bruna González prepara enguany nou disc, Naranjas a la mar. El festival es tanca diumenge amb una arrossada popular.

  • Compartir