• Compartir

Blaumut presenta el seu cinquè disc al Teatre Auditori de Granollers

12 de gener de 2023

Blaumut actua aquest diumenge a les 7 de la tarda al Teatre Auditori de Granollers per presentar el seu cinquè disc d’estudi, ‘Olímpica i primavera’, considerat un dels seus millors treballs. Per al directe d’aquest àlbum la formació porta a escena la seva particular mescla de pop i música clàssica. En una constant experimentació, el grup reinterpreta i modernitza el so més pur dels instruments de cambra al servei d’un espectacle contundent i implacable on els ambients i l’èpica juguen amb la delicada poètica dels textos. Amb aquest disc, Blaumut presenta un discurs propi i ben personal, amb una fusió de música clàssica i pop, ara amb un so més energètic i contundent.

‘Olímpica i Primavera’, Blaumut. Teatre Auditori de Granollers. Diumenge 15 de gener, 19.00.

Silver Drops presenta un espectacle de dansa i teatre visual a Granollers

Silver Drops acosta la dansa i el teatre visual als més petits amb ‘Terra’, un espectacle que es podrà veure aquest diumenge al Cinema Edison de Granollers dins la Roda d’Espectacles Infantils que organitza l’Associació Cultural. Treballant a partir de la base, les arrels, la tradició i la vida, tres ballarines recreen escenaris i situacions que fascinaran tant els infants com als adults. ‘Terra’ és un treball de dansa contemporània, un anàlisis curós del moviment de les ballarines, que interactuen amb diversos elements que converteixen la peça en un experiment visual molt estimulant.

‘Terra’, Silver Drops. Roda d’Espectacles Infantils. Cinema Edison de Granollers. Diumenge 15 de gener, 12.00.


Seguridad Social celebra els 30 anys d’ ‘Introglicerina’ a Vilanova del Vallès

L’àlbum ‘Introglicerina’, de Seguridad Social, compleix 30 anys des de la seva aparició. José Manuel Casañ, líder del grup i defensor del projecte fins a l’actualitat, s’uneix novament amb la formació que va gravar el disc per fer-li un merescut homenatge. José Manuel Casañ (veu), Cristóbal Perpiñà (guitarra), Emilio Doceda (baix) i Julián Nemesio (bateria), rescaten les cançons d’aquest àlbum per donar forma en directe a un disc que unia rotunditat, actitud i cançons solvents. ‘Introglicerina’ supura pels quatre costats punk, ràbia, actitud, pinzellades de hard-rock, i sobretot la cohesió d’un grup que sobre les taules era un autèntic vendaval, amb concerts incendiaris amb una provocació de punyent vitalitat.

‘Introglicerina. 30 aniversari’. Formació original de Seguridad Social. Centre Cultural de Vilanova del Vallès. 13 de gener, 21.00.


Teatre familiar sobre la identitat de gènere amb ‘La motxilla de l’Ada’, a Cardedeu

La companyia Teatre al Detall, acompanyada de la música en directe de La Tresca i la Verdesca, presenta aquest diumenge al Teatre Auditori Cardedeu ‘La motxilla de l’Ada’, una història transformadora sobre la identitat de gènere. El muntatge va rebre el Premi de la Crítica 2021 a Millor espectacle per a públic familiar.

L’obra parla de la valentia per mostrar la pròpia identitat i explicar la història del seu trànsit. L’Ada, la protagonista, ara ja no porta aquella motxilla feixuga que tant li pesava, que no la deixava ser qui és. Amb aquella motxilla, l’Ada sentia que no encaixava amb el que se suposa que ha de ser un nen o una nena, però ara ja ha trobat el seu lloc. És un espectacle ple de sensibilitat i emoció que parla de la identitat de gènere.

‘La motxilla de l’Ada’. Companyia Teatre al Detall. Música en directe amb La Tresca i la Verdesca. Teatre Auditori Cardedeu. Diumenge 15 de gener, 18.00.

  • Compartir