• Compartir

Anna d’Ivori, In Crescendo i la Cobla Maricel s’uneixen a l’escenari del Teatre Auditori de Granollers

30 de març de 2023

El grup coral In Crescendo, de Granollers, s’ha ajuntat amb la cantautora Anna d’Ivori i la Cobla Maricel per oferir el concert ‘Introit’, que aquest dissabte a les 8 del vespre es presenta al Teatre Auditori de Granollers. Uns i altres han preparat un espectacle original que barreja els blues, la balada, el pop i les tradicions catalanes amb el so de la cobla com a base orquestral. Tot gira al voltant de les places, el lloc on es comparteix la vida, la cultura, la música, les festes i els moments més importants de cada poble i ciutat.

‘Introit’. Anna d’Ivori, In Crescendo i la Cobla Maricel. Teatre Auditori de Granollers. Dissabte 1 d’abril, 20h.

‘La pell fina’, de la Sala Flyhard, arriba a la Llagosta

El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho deixa anar, sense donar-li molta importància, que el bebè de l’Eloi i la Sònia… és molt lleig. A partir d’aquí, i tot i que els recent estrenats pares intenten treure ferro a l’assumpte, l’ambient s’enrareix i comencen a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascú guardava. ‘La pell fina’ parla de tot allò que no estem preparats per dir ni per rebre. Dir la veritat està molt bé, però… què passa quan aquesta veritat ofèn?

‘La pell fina’. Escrita i dirigida per Carmen Marfà i Yago Alonso. Una producció de la Sala Flyhard. Centre Cultural de la Llagosta. Diumenge, 2 d’abril, 19h.

‘La pell fina’, una producció de la Sala Flyhard

Una obra sobre l’eutanàsia, a Can Rajoler de Parets

‘Cel

‘Celebraré mi muerte’, d’A. San Juan, V. Morilla i M. Hourmann, es presenta aquest diumenge a Parets. L’obra està basada en el cas del primer metge acusat d’homicidi a l’Estat espanyol per aplicar l’eutanàsia. El 28 de març de 2005, la vida de Marcos Hourmann va canviar per sempre. Una pacient de més de 80 anys va arribar al servei d’urgències de l’hospital on treballava. Sotmesa a terribles dolors, el pronòstic li donava una esperança de vida de només unes hores. La pacient i la seva fi­lla li van demanar al metge que acabés definitivament amb el seu patiment. El doctor, saltant-se el protocol mèdic, li va administrar 50 mg de clorur de potassi i pocs mesos després, rebia una notificació del jutjat: estava acusat d’homicidi. Per aquella decisió podia passar ­anys a 10 anys a la presó.

‘Celebraré mi muerte’. Interpretada per Marcos Hourmann. Teatre Can Rajoler, Parets del Vallès. Diumenge 2 d’abril, 18.30.

‘Celebraré mi muerte’ es basa en un cas real

  • Compartir