El trio de músics
  • Compartir

Alfons Bertran presenta ‘Babela’
al 13è Cicle de Jazz de l’Ametlla

13 de juny de 2024

El bateria i compositor Alfons Bertran, de Granollers, presenta ara el seu últim treball, ‘Babela’, al 13è Cicle de Jazz de l’Ametlla. El concert serà dissabte a les 8 del vespre al Santuari de la Mare de Déu de Puiggraciós, al municipi de Figaró. Bertran estarà acompanyat del pianista Roger Mas i del saxofonista Martí Serra, dos músics afins i amics amb els quals Bertran ja havia compartit altres projectes. ‘Babela’, ple d’influències diverses, es va crear amb la voluntat de retre un homenatge a la mare de Bertran, Isabel Ramon Puig, que va morir poc abans que es publiqués el seu disc anterior, ‘Schnitzel Time Project’
(2018). Bertran, amb una llarga trajectòria, s’ha vist influenciat per Paul Motion, Maylin Crispell, Keith Jarret, el gòspel, el swing, la música contemporània, i el jazz europeu, contemporani i d’avantguarda.

‘Babela’. Alfons Bertraqn, Roger Mas i Martí Serra. 13è Cicle de Jazz de l’Ametlla. Santuari de Puiggraciós, Figaró. Dissabte 15 de juny, 20h.

Concert sobre la música de Maria de Natzaret a l’església de Sant Esteve de Granollers

El Fòrum Vocal Cor de Cambra de Barcelona, sota la direcció de Xavier Sans i amb l’acompanyament a l’orgue de Vicenç Prunés, protagonitzarà el concert ‘Rosa Mystica. La música de Maria de Natzaret’ aquest diumenge a 2/4 de 6 de la tarda a l’església de Sant Esteve de Granollers dins la temporada de Música Sacra. Sans ha fet una tria de la música mariana des del segle XIV fins avui dia, que és la perla de la música sacra catòlica i ortodoxa. El Fòrum Vocal comença així el seu 30è aniversari. Entremig s’estrenaran dues noves peces d’orgue que han escrit Pau Vallès Martínez i Albert Català dins el projecte “Granoll-Orgue XXI” 2023/2024.

‘Rosa Mystica’. Fòrum Vocal Cor de Cambra de Barcelona. Vicenç Prunés, orgue. Xavier Sans, direcció. Església de Sant Esteve de Granollers. Diumenge 16 de juny, 17.30.

Fòrum Vocal Cor de Cambra de Barcelona

Titelles sobre la biodiversitat al Teatre del Centre de Caldes

El Teatre del Centre Ateneu Democràtic de Caldes acull aquest diumenge a 2/4 de 12 del migdia l’espectacle de titelles ‘Jane & Marc, exploradors’. És un espectacle de teatre i titelles sobre la natura i la biodiversitat. Els protagonistes són la Jane i el Marc, que arriben al bosc, com cada dia, per observar la fauna salvatge. Avui, però, res sortirà com ells s’esperen. Es trobaran amb un puput que no pot penjar, un senglar enamorat, una llebre que no hi sent bé, un esquirol que no té casa o una cabra amb molt caràcter.

‘Jane&Marc, exploradors’. Sándal. Teatre del Centre de Caldes. Diumenge 16 de juny. 11.30.

  • Compartir