• Compartir

AirPods Max, nous auriculars d’Apple

Arnau Jaumira
30 de desembre de 2020

Des que Apple va comprar la marca d’auriculars Beats, el 2014, s’esperava aquest moviment. La companyia californiana havia anat traient auriculars de botó, tipus in-ear, però no havia experimentat amb auriculars de diadema. Finalment aquest dimarts Apple va presentar, a través d’una nota de premsa, els AirPods Max, els nous auriculars d’Apple. Això sí, el primer que s’ha de fer és deixar clar que són auriculars d’alta gamma i que el preu és prohibitiu per a moltes butxaques: 629 euros.

La companyia californiana assegura que tenen un so d’alta fidelitat, equalització adaptativa i cancel·lació activa de soroll a més de la tecnologia d’àudio espacial.

“Els AirPods són els auriculars més populars del món, aclamats per la seva fàcil configuració, so increïble i disseny emblemàtic. Amb els AirPods Max, portem la màgia experiència dels AirPods a un espectacular disseny circumaural amb un so d’alta fidelitat”, assegura Greg Joswiak, vicepresident sènior de màrqueting d’Apple. Segons la companyia, el disseny acústic “a mida combinat amb els potents xips H1 i software avançat, permeten que els AirPods Max facin servir àudio computacional per oferir l’experiència de so sense fils definitiva”.

S’haurà de veure, amb les proves reals, si l’àudio que emeten és tan espectacular i si mereixen el preu que tenen, que els situa en una gamma alta d’auriculars al costat de marques com Shure, Audio-Technica o Bang & Olufsen. Estan disponibles en cinc colors a la web d’Apple i es començaran a entregar el dimarts 15 de desembre.

  • Compartir