• Compartir

La 3a Trobada de cultura popular del Lluçanès, a Sant Martí d’Albars

11 d'octubre de 2024

Aquest dissabte se celebrarà a Sant Martí d’Albars la tercera edició de la Trobada de cultura popular del Lluçanès, amb un programa que inclou gran diversitat d’activitats per a tots els públics durant tota la jornada.

Al migdia i emmarcat dins els actes per a la reivindicació de la llengua i en contra de la festa de la Hispanitat, intervindrà el Grup de Poetes del Lluçanès, que oferiran un recital. Tot seguit hi haurà un vermut amenitzat pel conjunt Surti com Surti i a continuació, un dinar popular amb una animada sobretaula amb participació del Grup de Glosa i els acordionistes del Lluçanès.

A la tarda es farà una cercavila amb presència de gegants, gegantons, grallers i bastoners de la comarca i un concert amb Les Argelagues, i al vespre el correfoc anirà a càrrec dels Cremats d’Olost i els Diables Rocadepena d’Alpens. També hi haurà servei nocturn d’entrepans i per finalitzar la festa es comptarà amb la Berguedana de Folklore Total i el Belda i els Badabadoc.

Aquesta trobada, que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Martí d’Albars i del Consorci del Lluçanès, està organitzada per un col·lectiu de jovent del Lluçanès amb l’objectiu, segons han explicat, de fer comarca i alhora reivindicar la cultura popular enfront de la que es considera elitista.

  • Compartir