• Compartir

Reparar-se l’Iphone a casa

Arnau Jaumira
25 de novembre de 2021

Segur que hi ha molts manetes que ja han intentat (i força que ho han aconseguit) reparar-se el mòbil des de casa. Per internet es poden comprar peces oficials en molts proveïdors secundaris i existeixen també molts tutorials per seguir les instruccions. Ara, però, Apple ha decidit que és més senzill posar-s’hi de cara i ha anunciat que posarà a disposició dels usuaris particulars les reparacions d’autoservei.

És el Do it yourself portat al món d’Apple. Ara tothom qui tingui una mica de traça i s’hi vegi amb cor podrà comprar les peces per reparar el seu iPhone i seguint els manuals oficials de l’empresa reparar el telèfon des de casa.

En un inici les reparacions començaran amb els models iPhone 12 i 13. A principis del 2022 estaran disponibles als Estats Units i durant l’any s’ha d’estendre als altres països. A la primera fase del programa se centraran en els mòduls més reparats dels telèfons: la pantalla, la bateria i la càmera.
Per fer una reparació segura Apple recomana que primer es llegeixi el manual de reparació i que després es faci la comanda de les peces i eines d’Apple a través de la botiga en línia, que es posarà en marxa en pocs mesos.

Després de la reparació, els clients que tornin les peces antigues per reciclar rebran un descompte per la seva propera compra, segurament a través d’una targeta regal. La companyia de Califòrnia ha explicat que la nova botiga inclourà més de 200 peces i eines, així que els clients podran fer les reparacions més habituals als iPhone 12 i 13. Apple també deixa clar que la forma més segura continua sent fent les reparacions als serveis oficials i que les reparacions d’autoservei estan pensades per a usuaris amb coneixements i certa experiència.

  • Compartir